Bine ati venit

 • Download brosura conferintei Eco-Impuls 2014

  eco-impuls-2014

   

  Stimată doamnă/ Stimate domn,

  Ne revine deosebita onoare şi plăcere să vă invităm să fiţi alături de noi anul acesta la cea de-a treia ediţie a Conferinţei şi Expoziţiei Internaţionale Eco-Impuls 2014 care se va desfăşura în perioada
  16-17 octombrie 2014, la Timişoara. Tema de anul acesta este „Viitorul serviciilor publice” şi va reuni specialişti din cadrul operatorilor de servicii publice, companii de prestigiu furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, mediul universitar şi institute de cercetare. Domeniile principale cărora Eco-Impuls se adresează sunt serviciile de apă-canal şi deşeuri.

  Locaţia evenimentului va fi în incinta Staţiei de epurare a apelor uzate din Timişoara, strada Păstorilor nr. 1. Organizatorii conferinţei sunt: Fundaţia Româno-Germană Aquademica, Aquatim SA, Asociaţia Română a Apei – Comitetul Teritorial Vest şi Universitatea Politehnica Timişoara.

  În cadrul manifestărilor Eco-Impuls 2014 aveţi posibilitatea să vă promovaţi compania, produsele sau serviciile prin susţineri de prezentări orale, secţiunea de postere sau închiriere de stand expoziţional.

  Taxa de participare este de 440 lei de persoană (sau 100 de Euro, pentru participanţi din alte ţări) şi include mesele şi pauzele de cafea, transportul la staţia de epurare, materiale informative şi promoţionale.

  Taxa de închiriere a unui stand expoziţional este de 3 900 lei (sau 900 de euro pentru firme din alte ţări).

  De aici puteţi descărca invitaţia la eveniment alături de formularele de participare la conferinţă şi de închiriere a unui stand expoziţional.

  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luaţi legătura cu următoarele persoane de contact:

  Elena Săvescu, preşedinte Fundaţia Româno-Germană Aquademica
  elena.savescu@aquademica.ro, tel. +40 723 231 815

  Cristina Borca, Birou comunicare şi relaţii publice, Aquatim SA
  cristina.borca@aquatim.ro, tel. +40 743 099 555

   

  Vă aşteptăm cu drag!

  Comitetul organizatoric Eco-Impuls 2014