Bine ati venit

 • Sigla eco-impuls_2015

  Invitaţie Eco-Impuls 2015

  Stimată doamnă/ Stimate domn,

  Ne revine deosebita onoare şi plăcere să vă invităm să fiţi alături de noi anul acesta la cea de-a patra ediţie a Conferinţei şi Expoziţiei Internaţionale Eco-Impuls 2015 care se va desfăşura în perioada
  1-2 octombrie 2015, la Timişoara. Tema de anul acesta este „Proiecte de infrastructura mare” şi va reuni specialişti din cadrul operatorilor de servicii publice, companii de prestigiu furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, mediul universitar şi institute de cercetare. Domeniile principale cărora Eco-Impuls se adresează sunt serviciile de apă-canal şi deşeuri.

  În premieră, Eco-Impuls 2015 organizează prima ediţie a concursului pe meserii dedicat instalatorilor sub numele “Stan Vidrighin”.

  Locaţia evenimentului va fi în incinta Staţiei de epurare a apelor uzate din Timişoara, strada Păstorilor nr. 1. Organizatorii conferinţei sunt: Fundaţia Româno-Germană Aquademica și Aquatim SA, Aquatim SA, Asociația Română a apei – Comitetul Teritorial Vest, Universitatea Politehnica Timisoara.

  Taxa de participare este de 440 lei de persoană (sau 100 de Euro, pentru participanţi din alte ţări) şi include mesele şi pauzele de cafea, transportul la staţia de epurare, materiale informative şi promoţionale.

  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luaţi legătura cu următoarele persoane de contact:

  Elena Săvescu, preşedinte Fundaţia Româno-Germană Aquademica
  elena.savescu@aquademica.ro, tel. +40 723 231 815

  Cristina Borca, Birou comunicare şi relaţii publice, Aquatim SA
  cristina.borca@aquatim.ro, tel. +40 743 099 555

   

  Vă aşteptăm cu drag!

  Comitetul organizatoric Eco-Impuls 2015

  Harta locaţiei Staţia de epurare a apelor uzate din Timişoara, strada Păstorilor nr. 1.

  harta catedrala-epurare