Organizatori

  • <

    Aquademica este o organizaţie non-profit din România ce activează în sectorul mediului, apei şi apelor uzate. Fundaţia româno-germană Aquademica a fost fondată în martie 2009 de Aquatim, Operatorul Regional de Apă şi Apă Uzată a judeţului Timiş, România şi Municipalitatea oraşului Munchen (Departamentul de Ape uzate). Fiind un centru de informare, cunoaştere şi învăţare, Fundaţia promovează dezvoltarea profesională în domeniul mediului şi oferă o platformă pentru întâliniri între specialişti, organizaţii profesionale şi companii.Website: www.aquademica.ro.
      Aquatim este operator regional al serviciilor de alimentare cu  apă şi de canalizare a apelor uzate în Timişoara şi în peste 100 de localități din județul Timiș. Website: www.aquatim.ro.
     siglaarasite Asociaţia Română a Apei (ARA) este o asociaţie patronală şi profesională. ARA are la bază doi piloni: antreprenorii şi profesioniştii. ARA facilitează şi promovează colaborarea între membrii ei, cu scopul de a identifica noi abordări durabile şi rentabile şi soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea managementului resurselor de apă şi a serviciilor de alimentare cu apă, de canalizare şi de epurare a apei uzate.Website:www.ara.ro.
     logo_upt Universitatea Politehnică din Timişoara este una dintre cele mai mari şi mai cunoscute universităţi tehnice din Europa Centrală şi Estică. A fost fondată în 1920, la scurt timp după Unirea tuturor statelor care alcătuiesc România, pentru a răspunde nevoilor în domeniul ingineriei a societăţii româneşti de la acea vreme, în vederea relansării economice. În decursul a aproape 90 de existenţă, Universitatea Politehnică din Timişoara a produs peste 100.000 de ingineri, foarte apreciaţi atât în România cât şi în străinătate, pentru competenţă şi seriozitate.Website: www.upt.ro.