Echipa Operationala

 • foto nana Dr.-Ing. Elena Săvescu (elena.savescu@aquademica.ro) este Preşedintele Consiliului Director al Fundaţiei Aquademica. În Aquatim SA, coordonează Secţia canal şi Staţia de epurare a apelor uzate.
  Ing. Mihai Grozavescu (mihai.grozavescu@aquademica.ro) este membru in Consiliul Director al Fundaţiei Aquademica. De asemenea, lucrează la Aquatim, operatorul regional al serviciilor de apă şi de apă uzată din judeţul Timiş. Dl. Grozăvescu are experienţă în managementul fondurilor europene şi în gestionarea aspectelor tehnice ale programelor de formare şi a altor evenimente.
  Kati Dr.-Ing. Katalin Bodor (katalin.bodor@aquademica.ro) membru în Consiliul Director al Fundaţiei  Aquademica. În Aquatim SA, coordonează Secţia tratare apă.
  Dipl. Ing. Peter Köstner (peter.koestner@muenchen.de), membru în Consiliul Director al Fundaţiei  Aquademica, este expert în domeniul ingineriei hidraulice, managementul apelor uzate, construcţiilor hidro-tehnice şi UE-Managemntul Mediului. În prezent este şeful departamentului ”Cooperare Internaţională şi Transfer de know-how” şi lucrează în cadrul departamentului apă uzată şi canalizare din oraşul Munchen. De asemenea, domnul Köstner este şeful Grupului de Lucru pentru Europa de Sud-Est (România şi Bulgaria) din cadrul Asociaţiei Gemane a Apei şi şeful Forumului Naţional Românesc din cadrul Parteneriatului German al Apei.
  Dipl.Ing. Volker Pankau (volker.pankau@muenchen.de),  membru în Consiliul Director al Fundaţiei  Aquademica, este specialist în construcţii şi reabilitarea sistemelor de aprovizionare cu apă şi de canalizare. În prezent este şeful departamentului de canalizare şi reabilitare în Managementul Apelor Uzate Munchen.
   Prof. Asociat Florica Manea (florica.manea@chim.upt.ro) la Universitatea Politehnică din Timişoara. Are 13 ani de experienţă academică/ştiinţifică cu expertiză în domeniul evaluarea impactului de mediu, monitorizare şi management de mediu şi tehnologii neconvenţionale de depoluare de mediu. A fost implicată ca şi manager de proiect şi responsabil de echipă în proiecte de cercetare legate de noi materiale şi tehnologii pentru tratarea apei şi monitorizare şi suport pentru sistemul de decizii tehnice pentru sustenabilitatea managementului apei.
  crenguta  Crenguţa Radosav (crenguta.radosav@aquatim.ro)
  Jurnalist timp de 12 ani, în presa audio, scrisă şi vorbită, coordonator ştiri şi realizator emisiuni tv pe teme sociale, administrative şi politice, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Timiş, Poşta Română iar, în prezent, specialist Relaţii Publice şi Comunicare, Aquatim SA.
   Oana Oana Hortopan (oana.hortopan@aquatim.ro)
  Oana Hortopan lucrează ca specialist în Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Aquatim, operator regional al serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare şi Fundaţiei Aquademica, având o vastă experienţă în organizarea evenimentelor de companie.
  Simona Medrea (simona.medrea@aquatim.ro) lucrează ca specialist în Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Aquatim SA.
     Cristina Borca (cristina.borca@aquatim.ro ) lucrează la Aquatim SA, in cadrul Biroului Comunicare si relatii publice.